‘ZELFSTANDIGE BELASTINGADVISEURS’ ADVISEREN SAMEN

Samen adviseren op basis van kwaliteit en passie.
Benieuwd wat dit voor jou betekent?
Meld je aan voor het eerstkomende webinar

Adviseren is het leukste dat er is. Iedere keer word je weer verrast. De praktijk blijkt toch weer net even anders. Het blijft verbazingwekkend hoeveel verschillende belastingplichtigen (en dus potentiële klanten) er zijn. En als je denkt dat je alles hebt gezien, zijn er ook nog 151 mensen in Den Haag, die weer wat verzinnen. De eigenlijke werkgevers van iedere belastingadviseur, die pro actief werkt. Pro actief zijn valt niet altijd mee, waar haal je de tijd vandaan om alles bij te houden, jezelf scherp te houden, nieuwe ideeën te ontwikkelen, met regelmaat je klanten en prospects “mentaal” tegen het licht te houden, en hen vervolgens te informeren en te adviseren.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je de mogelijkheid je pro activiteit te vergroten.
Iedere belastingadviseur heeft zo zijn of haar eigen ideeën en wensen over wat het leven als adviseur plezieriger maakt. ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ creëert een omgeving waarbinnen de betere belastingadviseur die ideeën en wensen kan realiseren.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ gaat uit van de kracht van samenwerking tussen ervaren en kwalitatief goede belastingadviseurs. De verbindende factor van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, is de passie voor het vak van belastingadviseur, en de (h)erkenning dat je samen sterker staat. ‘Zelfstandige belastingadviseurs’ is er van overtuigd dat die samenwerking leidt tot een verrijking van jezelf en je praktijk.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ verenigt generalisten en specialisten op het fiscale vakgebied. Als deelnemer aan ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ kom je in contact met ervaren collega’s met (aanvullende) kennis op niveau, voer je vaktechnisch overleg op een gestructureerde basis, houd je je gezamenlijk bezig met doelgroepgerichte marketing en productontwikkeling en kom je eenvoudig in aanraking met gelijkgestemde adviseurs buiten het fiscale vakgebied.

Je hebt je klanten meer te bieden. Toegang tot (aanvullende) kennis op een goed niveau. Continuïteit in dienstverlening. Dankzij deze en andere voordelen komen ook klanten die voor de zelfstandige belasting adviseur moeilijker bereikbaar zijn, in beeld. Je kunt dezelfde dienstverlening als de grotere kantoren bieden, gecombineerd met jouw persoonlijke aandacht en pro actieve houding. Pro activiteit die mede gevoed wordt vanuit ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’.

Lees meer