Over ons

Adviseren

Adviseren is het leukste dat er is. Iedere keer word je weer verrast. De praktijk blijkt toch weer net even anders. Het blijft verbazingwekkend hoeveel verschillende belastingplichtigen (en dus potentiële klanten) er zijn. En als je denkt dat je alles hebt gezien, zijn er ook nog 151 mensen in Den Haag, die weer wat verzinnen. De eigenlijke werkgevers van iedere belastingadviseur, die pro actief werkt. Pro actief zijn valt niet altijd mee, waar haal je de tijd vandaan om alles bij te houden, jezelf scherp te houden, nieuwe ideeën te ontwikkelen, met regelmaat je klanten en prospects “mentaal” tegen het licht te houden, en hen vervolgens te informeren en te adviseren.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je de mogelijkheid je pro activiteit te vergroten.

Zelfstandig

Een bewuste keus, zelfstandig zijn. Zelfstandig zijn biedt een goede basis voor samenwerken op je eigen voorwaarden. ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je die mogelijkheid binnen een eenvoudig en helder kader, op die gebieden waar je graag de samenwerking zoekt. Samenwerking met gelijkgestemde adviseurs leidt tot een verrijking van jezelf en je praktijk. De verbindende factor van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, is de passie voor het vak van belastingadviseur, en de (h)erkenning dat je samen sterker staat.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je de mogelijkheid zelfstandig sterker te staan.

Ondernemen

De zelfstandig adviseur is ondernemer. Ondernemerschap is meer dan een fiscaal begrip. Het betekent dat je naast wat je het liefste doet, het adviseren, ook met andere activiteiten bezig moet zijn. Voorop staat dat je een goede adviseur bent. En dat vraagt al flink wat: vakkennis, klantkennis, en hoe je dat combineert.. Daarnaast, of eigenlijk tussen de bedrijven door, ben je ondernemer. Ook dat vraagt van alles .. Sommige dingen kun je uitbesteden, andere zaken moet of wil je toch echt zelf doen. Samenwerking met gelijkgestemde adviseurs leidt tot een verrijking van jezelf en je praktijk.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je de mogelijkheid om je ondernemerschap beter uit te nutten.

De visie van Zelfstandige Belastingadviseurs

Onze visie is het opbouwen en behouden van een reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie, ondersteund door moderne technologie en de samenwerking van gelijkgestemde (belasting-) adviseurs.

Frank Kwakman en Chris Zomerdijk, schrijvers van “De ondernemende professional” signaleren belangrijke trends in de veranderende markt van professionals:

Om succesvol in te kunnen spelen op deze veranderingen, is het volgens deze schrijvers belangrijk dat aandacht wordt besteed aan ondermeer de volgende kenmerken voor toekomstig succes:

  1. unieke reputatie in de markt
  2. duidelijke differentiatie naar klanten toe
  3. ondernemerschap en leiderschap
  4. continue innovatie van de dienstverlening
  5. het gebruik van moderne technologie
  6. netwerkgericht organiseren.

Zelfstandige Belastingadviseurs creëert middelen voor zelfstandig gevestigde belastingadviseurs om beter in te kunnen spelen op deze veranderingen in de markt.

Zelfstandige Belastingadviseurs faciliteert deelnemers met moderne technologie, primair op het gebied van vaktechniek en samenwerking met andere (belasting-)adviseurs.

Om innovatie in dienstverlening te faciliteren en klanten beter en op meerdere niveaus te bedienen is Ondernemende Belastingadviseurs opgericht.

Meer weten of direct lid worden?

Wil je liever eerst nog eens overleg over wat de doelstellingen zijn, waar we naar toe willen, wat het voor jou betekent, en bekijken of je daar een goed gevoel bij krijgt? Neem dan contact op.
Wil je lid worden van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, schrijf je dan in. Je kunt je hier inschrijven.