‘ZELFSTANDIGE BELASTINGADVISEURS’    SAMEN ZELFSTANDIG

Samen zelfstandig op basis van kwaliteit en passie.
Benieuwd wat dit voor jou betekent?
Meld je aan voor het eerstkomende webinar

Een bewuste keus, zelfstandig zijn. Zelfstandig zijn biedt een goede basis voor samenwerken op je eigen voorwaarden. ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je die mogelijkheid binnen een eenvoudig en helder kader, op die gebieden waar je graag de samenwerking zoekt. Samenwerking met gelijkgestemde adviseurs leidt tot een verrijking van jezelf en je praktijk. De verbindende factor van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, is de passie voor het vak van belastingadviseur, en de (h)erkenning dat je samen sterker staat.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ biedt je de mogelijkheid zelfstandig sterker te staan.
Iedere belastingadviseur heeft zo zijn of haar eigen ideeën en wensen over wat het leven als adviseur plezieriger maakt. ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ creëert een omgeving waarbinnen de betere belastingadviseur die ideeën en wensen kan realiseren.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ gaat uit van de kracht van samenwerking tussen ervaren en kwalitatief goede belastingadviseurs. De verbindende factor van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, is de passie voor het vak van belastingadviseur, en de (h)erkenning dat je samen sterker staat. ‘Zelfstandige belastingadviseurs’ is er van overtuigd dat die samenwerking leidt tot een verrijking van jezelf en je praktijk.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ verenigt generalisten en specialisten op het fiscale vakgebied. Als deelnemer aan ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ kom je in contact met ervaren collega’s met (aanvullende) kennis op niveau, voer je vaktechnisch overleg op een gestructureerde basis, houd je je gezamenlijk bezig met doelgroepgerichte marketing en productontwikkeling en kom je eenvoudig in aanraking met gelijkgestemde adviseurs buiten het fiscale vakgebied.

Je hebt je klanten meer te bieden. Toegang tot (aanvullende) kennis op een goed niveau. Continuïteit in dienstverlening. Dankzij deze en andere voordelen komen ook klanten die voor de zelfstandige belasting adviseur moeilijker bereikbaar zijn, in beeld. Je kunt dezelfde dienstverlening als de grotere kantoren bieden, gecombineerd met jouw persoonlijke aandacht en pro actieve houding. Pro activiteit die mede gevoed wordt vanuit ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’.

Lees meer