Deelnemen

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ is de moderne omgeving voor de betere belastingadviseur.

Als zelfstandig gevestigd belastingadviseur houd je veel ballen in de lucht. Je vaktechniek, het informeren van klanten, prospects en je netwerk over nieuwe ontwikkelingen, het ontwikkelen van nieuwe adviesmogelijkheden, het inkopen van vakliteratuur, het volgen van trainingen, marketing & acquisitie, het uitbesteden van werkzaamheden…. Om dit allemaal goed te doen in je eentje, valt niet altijd mee. Iedere belastingadviseur heeft zo zijn of haar eigen ideeën en wensen over wat het leven als adviseur plezieriger maakt.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ creëert een omgeving waarbinnen de betere belastingadviseur die ideeën en wensen kan realiseren. ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ gaat uit van de kracht van samenwerking tussen ervaren en kwalitatief goede belastingadviseurs. De verbindende factor van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, is de passie voor het vak van belastingadviseur, en de (h)erkenning dat je samen sterker staat. ‘Zelfstandige belastingadviseurs’ is er van overtuigd dat die samenwerking leidt tot een verrijking van jezelf en je praktijk.

‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ verenigt generalisten en specialisten op het fiscale vakgebied. Als deelnemer aan ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’ kom je in contact met ervaren collega’s met (aanvullende) kennis op niveau, voer je vaktechnisch overleg op een gestructureerde basis, houd je je gezamenlijk bezig met doelgroepgerichte marketing en productontwikkeling en kom je eenvoudig in aanraking met gelijkgestemde adviseurs buiten het fiscale vakgebied.

Je hebt je klanten meer te bieden. Toegang tot (aanvullende) kennis op een goed niveau. Continuïteit in dienstverlening. Dankzij deze en andere voordelen komen ook klanten die voor de zelfstandige belasting adviseur moeilijker bereikbaar zijn, in beeld. Je kunt dezelfde dienstverlening als de grotere kantoren bieden, gecombineerd met jouw persoonlijke aandacht en pro actieve houding.

Pro activiteit die mede gevoed wordt vanuit ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’. Het spreekt voor zich dat jij zelf bepaalt waar je wel en niet aan meedoet. Uiteraard zijn er een aantal belangrijke punten waarover goede schriftelijke afspraken gemaakt worden. Een belangrijke randvoorwaarde is daarnaast dat anderen ook baat hebben bij jouw bijdrage.

Kader ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’

Zelfstandige belastingadviseurs werken vanuit hun eigen onderneming samen. Vertrouwen in vakkennis, collegialiteit en geheimhouding over wat ter sprake komt buiten de algemene vaktechniek is cruciaal. Afspraken over omzet en beloning voor inspanningen zijn transparant en staan vooraf vast. Waar interessant worden inkoop afspraken gemaakt, waaraan deel genomen kan worden.

Voordelen deelname Zelfstandige Belastingadviseurs:

In de toekomst komen hier nog de volgende voordelen bij:

Gebruik van de door Zelfstandige Belastingadviseurs aangeboden mogelijkheden is vrijwillig

Wat verwacht Zelfstandige Belastingadviseurs van haar deelnemers?

Meer weten of direct lid worden?

Wil je liever eerst nog eens overleg over wat de doelstellingen zijn, waar we naar toe willen, wat het voor jou betekent, en bekijken of je daar een goed gevoel bij krijgt? Neem dan contact op.
Wil je lid worden van ‘Zelfstandige Belastingadviseurs’, schrijf je dan in. Je kunt je hier inschrijven.